Ekonomi

  • Oda Ekonomike e Kosovës: Duhet një linjë e veçantë e pakos emergjente për media dhe sport
  • Që nga nesër, furrat e operatorët ekonomik në Rahovec, obligohen ta bëjnë ambalazhimin e bukëve
  • Organizatat e biznesit mirëpresin pakon e propozuar të masave për sektorin privat