Ekonomi

  • Franca do të vazhdojë mbështetjen për zhvillimin ekonomik të Kosovës
  • Ceremonia e hapjes së ofertave të shitjeve përmes likuidimit nr. 48
  • Panairi “Gratë në biznes dhe artizanate tradicionale”, marrin pjesë 32 biznese