Ekonomi

  • Kryetari i OEK-ut tregon si mund të shfuqizohet taksa dhe të mbrohet tregu
  • ​Një delegacion i FMN-së po qëndron në Kosovë
  • Viti 2020 pritet të jetë periudha më e vështirë për valutën euro