Ekonomi

  • BE ul edhe më shumë emetimet e CO2? Kufizimet e planifikuara tashmë mund të rishikohen
  • BKT Kosovë dhe Priam Village me marrëveshje bashkëpunimi, ofertë me vetëm 3.77% normë të interesit vjetor
  • Komisioni i pavarur për miniera dhe minerale, organizon takimin vjetor informues