Ekonomi

  • BKT Kosovë dhe Priam Village me marrëveshje bashkëpunimi, ofertë me vetëm 3.77% normë të interesit vjetor
  • Komisioni i pavarur për miniera dhe minerale, organizon takimin vjetor informues
  • Gjermani, përmirësimi i ekonomisë vetëm në vitin 2021