Ekonomi

  • ​Mbyllja e qendrës për pajisje me dokumente në Mitrovicë, flasin qytetarët
  • ​Britania investon 750 milionë funte dhe infrastrukturë kufitare
  • “Shkoni në restorante, paguan qeveria”, fushata e Britanisë së Madhe për rimëkëmbjen e ekonomisë