17:26 / E Hënë, 29 Prill 2024 / LB

“Emocionet – energji në lëvizje”, përshkrim i përjetimeve emocionale, është libri më i ri i autorit Ekrem Kryeziu

Autori Ekrem Kryeziu ka publikuar librin më të ri “Emocionet – energji në lëvizje”, për të cilin ka punuar dy vjet.

Në promovimin e librit, autori tha se libri ngërthen në vete mbi 50 emocione pozitive dhe negative dhe është i përshtatshëm për të gjitha moshat.

“Arsyet që me kanë nxitur të shkruaj këtë libër, është sepse ne si shoqëri…

Në anën tjetër, shkrimtari, Daut Demaku në fjalën e tij, ndër të tjera tha se Ekrem Kryeziu e ka rrugën e sigurt është fanatizmi i tij me shku deri në fund në mënyre shterruese mos me lanë asnjë element të pa përfillshëm.

Ekrem Kryeziu është redaktor i disa librave të zhanreve dhe moshave të ndryshme dhe autor i monografive “Familja ime”, e boutar me 2018 “Qelia”,  e botuar në vitin 2022.