11:46 / E Mërkurë, 22 Maj 2019

Enca një trashuluqe që fama i ka rënë, me poza provokative s’din me u ndalë!

Këngëtarja e njohur nga Shqipëria, Enca Haxhia dukshëm ka pësuar rënie të famës.

Ajo nuk po pëlqehet si dikur, madje kjo dukshëm vërehet  edhe tek projektet e saj muzikore.

Arma e saj më e fortë ajo konsideron se janë linjat e trupit të saj, që në asnjë mënyrë nuk janë për tu admiruar.

Kilet e tëpërta ajo vazhdon t’i largojë me anë të efekteve të ndryshme të photoshopit.

Megjithatë pozat provokative ajo nuk i lë për asnjë moment, dhe jo rrallë herë ekspozohet edhe më shumë se që duhet.

Se ajo mburret me asetet e saj na e ka thënë tashmë qindra herë!/Indeksonline/