20:27 / E Mërkurë, 10 Prill 2024 / S Z

Erioni 9 vjeçar kërkon ndihmën tuaj, mërgimtari e ndihmoi me 5.000 euro, apelon për ndihmë tek qytetarët !

Nëntë vjeçari nga Prishtina  Erion Bytyqi, vuan nga një sëmundje e rënde Dg: D.C.P. dhe  për trajtimin e kësaj sëmundje duhet të qendrojë 7 ditë në spital.

Kosto për shërimin e Erionit kushton 32.000 Euro. Familja kërkon ndihmën e çdo personi!

Një mërgimtar ofroi 5 mijë euro për trajtimin e Erionit, por kërkon nga qytetarët që dhe ata ta bëjnë të njënjën gjë.

Të dhënat ku mundë të ndihmoni: Transferët përmes Paypal: bytyqigazmend8@gmail.com

Numri: + 383 43 897 917

Faleminderit për ndihmen tuaj!