14:32 / E Hënë, 05 Dhjetor 2022 / S Z

“Event Production”, me oferta atraktive për festat e fundvitit

Nëse dëshironi që ngjarjet e rëndësishëm të mbesim në kujtesën tuaj, atëherë zgjidhni “Event Production”, i cili memorizon çdo detaj të ditëve tuaja të rëndësishme.

Kompania lidere për xhirimin e ahengjeve familjare “Event Production” në Lipjan, ka lansuar në treg oferta tejet të favorshme për klientët, të cilët zgjedhin që gjatë muajit dhjetor, të ia besojnë ahengun e tyre familjarë, dasma apo ditëlindje, duke ofruar zbritje prej 10 për qind.

Kjo është një mundësi ideale, që të rezervoni njërën nga pakot që ofron  “Event Production”.

“Event Production” në Lipjan, tashmë ka krijuar dhe studio të reja, për të gjithë ata që duan të kenë fotografitë e  fundvitit, e të cilat  brenda tyre do të kenë gjithë atmosferën festive..

Për shkak të kërkesave të mëdha, rezervimi është i domosdoshëm.