11:09 / E Martë, 26 Mars 2019

Facebook fshin llogari të dyshimta nga Kosova

Facebook, ka njoftuar sot se ka fshirë disa llogari nga Irani, Rusia Maqedonia dhe Kosova, duke i përshkruar ato si llogari jo të vërteta.

Gjithsej 2.632, faqe, grupe dhe llogari janë hequr nga Facebook-u dhe Instagrami pas një operacioni në vendet e cekura ka njoftuar shkurt Facebook.

Kujtojmë se para disa dite Facebook, ka pas krizë në të gjithë botën ku nuk ka funksionuar për një kohë të caktuar.