09:55 / E Martë, 16 Tetor 2018 / indeksADMonline

‘Facebook’, ju a mëson se si ti fshini mesazhet e dërguara pa dashje

Rrjeti më i madh social, “Facebook” kohët e fundit është duke u hasur me probleme të mëdha që lidhen me privatësinë e përdoruesve.

Për arsye se problemet sa vijnë edhe rriten, ‘Facebook’ ka vendosur të sjellë risi në mënyrë që të joshë përsëri njerëzit.

Mirëpo nëpërmjet një njoftimi të bërë së fundmi ata njoftojnë se shumë shpejt do të sjellin opsionin ‘unsend’, i vlefshëm për mesazhet.

Nëse keni dërguar një mesazh pa dashje ose jeni penduar që e shkruat, mesazhi do të fshihet nëse personi që ia dërguat nuk e ka parë ende.

‘Whatsapp’ dhe ‘Instagram’ e kanë prej kohësh këtë opsion funksional dhe ‘Facebook’ do e mundësojë shumë shpejt.