14:45 / E Martë, 12 Qershor 2018

Facebook tani mund të ndalojë bizneset e këqija nga reklamat

Tani në Facebook mund të parashtroni ankesë ndaj bizneseve. Nëse disa njerëz ankohen për ndonjë biznes në Facebook, kompania mund ta heqë atë tërësisht nga rrjeti.

Nëse ka ndonjë reklamë të rrejshme, shërbime tqë dobta, frikësim të konsumatorëve, produkte joadekuate, Facebook mund të mbyllë faqen e kompanisë në Facebook.

Facebook thotë se do të informojë bizneset rreth reagimeve negative dhe do të përpiqet të identifikojë problemet që kanë./Indeksonline/

Temat: