10:10 / E Enjte, 23 Mars 2023 / AR

Familja e madhe e KASTRATI Group ju uron agjërim të lehtë!

‘’Urojmë që ky muaj i bekuar të jetë i mbushur me begati e dashuri për të gjithë besimtarët musliman! Agjërim të lehtë dhe të pranuar!’’-uron familja e madhe e KASTRATI Group.

Sigurisht, KASTRATI Group ka përgatitur shumë oferta në të gjithë sektorët me rastin e muajit të shenjtë të Ramazanit dhe si çdo herë, do të jetë pranë klientëve besnikë.

KASTRATI Group, Lider në cilësi!