10:08 / E Enjte, 22 Nëntor 2018 / indeksADMonline

Fëmija i prekur nga kanceri, publikohen imazhet e ndryshimit të tij gjatë trajtimit

Syri i qarë i të birit nuk ishte një shenjë mjaftë bindëse për nënën se ai mund të ishte prekur nga një tumor.

Harri Cooke, ishte një fëmijë shumë gazmor dhe i shëndetshëm, që jetonte pran nënë së saj, Carly.

Fillimisht, ajo kishte vërejtur një të qarë te syri i të birit mirëpo e mori vetëm si një simptomë të ftohjes, deri sa e qara fillojë të rritet. Deri në kontrollin e parë, nënë mendonte se ishte thjeshtë një ftohje, por me tekstet e bëra atë vërejtën që është një lloj i rrallë i kancerit të eshtrave.

Ky lloj kanceri është më i rralli, dhe kjo bëri prindërit që të shokohen me lajmin që pikërisht i biri i tyre është prekur nga ai.

“ është shumë e rrallë dhe e vështirë të trajtohet një fëmijë me këtë lloj simptomi” ka thënë e ëma.

Ndonëse, i vogli Harri është ende duke u trajtuar gjendja e tij është e vështirë kurse e ëma vendosi të ndaj historinë e të birit duke u solidarizuar me të prekurit e tjerë./Indeksonline/

Më mirë tani: Sidoqoftë, prindërit e Harrit shqetësohen se si trajtimi i tij do ta ndikojë atë në një afat të gjatëShenjat treguese: Struktura e kockave të Harrit rreth syrit të tij kishte ndryshuar, duke treguar masën me qëllim të keq që vinte pas saj - e cila u hoq me suksesFshehur në sytë e thjeshtë: Harri Cooke, nga Tewkesbury, Gloucestershire, mund të shihet me një sy të qarë, i cili u shkaktua nga një tumor kanceroz, të cilin mjekët mposhtën për një të ftohtë

Vështirë: "Pavarësisht nga gjithçka, ai ende ishte duke qeshur", shton zonja Cooke.  'Ishte shumë e vështirë ta shikonte atë të kalonte nëpër të, ishte si tortura'

I financuar nga shteti: Harri shihet në Institutin e Proton Therapy në Florida, një udhëtim i paguar nga NHS