12:03 / E Mërkurë, 31 Tetor 2018 / indeksADMonline

Kur babai është shoku yt i ngushtë!

Babai i këtij fëmije ka vendosur që të bëjë këtë “Hollween” shumë të veçantë për të birin.

Ai kishte zgjedhur që të emitoj personazhin e Spiderman-it dhe me pak ndihmë nga babai, fëmija u bë vërtetë i tillë.

Në video shohim që fëmija po ngjitet nga muri në mur, me shumë pak ndihmë nga i ati./Indeksonline/

Temat: