13:59 / E Mërkurë, 15 Mars 2023 / MSH

Fëmijë, a jeni gati?

Shumë surpriza i presin të gjithë fëmijët më 18 mars në KASTRATI Bowling, Pejë!

Personazhet e preferuara të fëmijëve (më shumë se 10 lloje maskotash)

Lojëra argëtuese e garuese

Muzikë dhe vallëzime për fëmijë

Aktivitete të ndryshme

Dhurata e shpërblime pafund..

18 mars, nga ora 16:00-20:00 në Kompleksin KASTRATI Bowling, Pejë.

Rezervo vendin në numrin: +383 49 200 600.

Fëmijë, ju presim për të kaluar kohë të paharruar së bashku me personazhet e juaja të preferuara dhe shumë surpriza.