07:24 / E Enjte, 15 Nëntor 2018 / indeksADMonline

Fëmijët e trashë, kanë më pak gjasa të jenë të suksesshëm në shkollë

Fëmijët e trashë kanë më pak gjasa të “lulëzojnë” në shkollë, sugjeron hulumtimi.

Kjo përfshinë mos përfundimin e detyrave të shtëpisë, mosinteresimin në atë se sa mirë bëjnë ata në shkollë dhe nuk i kryejnë detyrat që kanë filluar.

Kjo mund të ndikojë në aftësinë e tyre për të zhvilluar marrëdhënie të shëndosha, qëndrime pozitive, një ndjenjë të qëllimit dhe përgjegjësisë”, kur të rriten, sipas studiuesve./Indeksonline/