12:09 / E Shtunë, 18 Maj 2024 / A. M.

“Festa e beqarisë” nga Ulqini, pamje nga incizimet

Kanë nisur xhirimet e reja të aktorit të madh, Sevdai Radogoshit. “Festa e beqarisë 8” është projekti që ka nisur një pjesë të xhirohet ne Ulçin dhe pjesa tjetër, në Gjakovë.

No description available.

Në këtë pjesë marrin pjesë: Sevdai Radogoshi, Shkumbin Radogoshi, Naim Zhuniqi, Nora Bujaku, Alban Saliuka dhe aktorja e re, Enxhi Bytyçi etj.

Skenari: Zeki Vehapi, SH. Radogoshi, Rexhia: Shkumbin Radogoshi, kamera: SH. Bytyçi. /Indeksonline/

No description available.
No description available.
No description available.
No description available.