15:52 / E Mërkurë, 04 Tetor 2023 / Gj. Sh

FIBULA me një kombinim të veçantë: Dubai dhe Abu Dhabi + Plazh në Zanzibar, aventura e ëndrrave tuaja!

Superofertë Tur në Dubai dhe Abu Dhabi dhe Plazh në Maldive, 8 Ditë 1599€, Nisja më 18 Tetor.

Vizitohen: Dubai dhe Abu Dhabi Plazh në Maldive Udhëtimet janë në Grupe dhe përfshijnë:

– Akomodimi në Hotel në Dubai me Mëngjeset në Hotel. – Akomodimi në Hotel në Maldive me All Inclusive në Hotel.

– Fluturimi Tiranë – Dubai – Maldive – Shëtitjet me Autobus sipas Programit. – Transferi nga Aeroporti në Hotel në Dubai dhe në Maldive dhe anasjelltas.

– Shoqërues Shqiptar në Dubai. – Guida vendase në disa Shëtitje. Nxitoni të rezervoni sa më shpejt.

SIGURI DHE KUALITET 100%

Vetëm me FIBULA your TRAVEL expert! https://www.fibula-ks.com 

Ju mirëpresim në zyret tona në: 038/045/049 24 25 26,

Prishtinë 045 87 55 55,

Pejë 045 37 35 55,

Prizren 045 37 36 66,

Gjakovë #yourTRAVELexpert