19:33 / E Martë, 12 Dhjetor 2017 / indeksADMonline

Filmat më të mërzitshëm që janë xhiruar ndonjëherë, ja cilët

Ka disa filma që janë bërë për t’i shikuar para gjumit, veçanërisht nëse vuani nga pagjumësia. Ata janë kaq të mërzitshëm saqë është e pamundur të qëndroni të zgjuar një orë e gjysmë për t’i shikuar deri në fund. Natyrisht, shijet janë të ndryshme, por sipas një hulumtimi, ekziston njëfarë konsensusi rreth disa filmave.

Britanikët kanë kërkuar nga kritikët kryesorë të filmit që të shkruajnë listën e filmave më të mërzitshëm që ata kanë shikuar (ose jo!), dhe pastaj shtuan votat edhe të 2000 qytetarëve. E gjithë kjo rezultoi në këtë listë prej 20 filmave më të mërzitshëm që janë xhiruar ndonjëherë.

50 Shades of Grey (2015) – 34%

Blair Witch Project (1999) – 29%

Star Wars Episode I: The Phantom Menace (1999) – 26%

Brokeback Mountain (2005) – 26%

Transformers (2007) – 24%

The Postman (1997) – 24%

The Artist (2011) – 21%

Australia (2008) – 20%

Vanilla Sky (2001) – 20%

Seven Years in Tibet (1997) – 19%

Batman and Robin (1997) – 19%

2001 A Space Odyssey (1968) – 18%

The Matrix Revolutions (2003) – 17%

Showgirls (1995) – 17%

Far and Away (1992) – 17%

The Tree of Life (2011) – 16%

Noah (2014) – 16%

Meet Joe Black (1998) – 16%

Lincoln (2012) – 16%

Cleopatra (1963) – 16%