16:07 / E Diele, 10 Shkurt 2019

Firma britanike po përgatit rivalin e “Viagras”, e cila ka efekt shumë më të shpejt se ajo

Ndërsa, pilula e njohur e vogël blu “Viagra” është shumë e efektshmë, mund të marrë gjysmë ore ose më shumë për të hyrë në funksion dhe nuk mund të përodret me barna tjera, përfshirë llojet e ilaçeve të anginës.

Por Futura Medical, një kompani farmaceutike në Guildford, po provon një krem të quajtur Eroxon që thotë se punon më shpejt dhe me pak efekte anësore.

Mos funksionimi I ngritjes zakonisht shkaktohet nga mungesa e rrjedhes së gjakut në penis.

Viagra punon duke zgjeruar enët e gjakut në të gjithë trupin, duke rezultuar në një mbledhje që është më e lehtë për të arritur.

Eroxon gjithashtu ndihmon në zgjerimin e enëve të gjakut, por në mënyrë vetëm kur zbatohet krema. Kjo do të thotë se nuk do të absorbohe në stomak ose të përpunohet nga mëlcia kështu që vepron më shpejt.

Për këtë ai konsiderohet më pak i dëmshëm për shëndetin./Indeksonline/