13:53 / E Premte, 07 Dhjetor 2018

Flokë të kuqe, ide si të modeloni ato

Flokë të drejtë, me kaçurrela apo me onde, flokë të gjatë apo të shkurtër cilido qoftë modeli juaj i flokëve mund ti mbani ato në ngjyre të kuqe.

Nëse objektivi juaj është të nxirrni në pah këtë ngjyrë apo dëshironi të ndryshoni ngjyrën bazë, këshilla është të synoni për ngjyrën e kuqe dhe sigurisht për të zgjedhur nuancën e duhur për ngjyrën tuaj të lëkurës.

Ja disa modele flokësh dhe nuanca të ngjyrës së kuqe nga të cilat mund të zgjidhni atë që përshtatet më mirë me ju.

Temat: