13:19 / E Hënë, 16 Prill 2018

FloktarA�t zbulojnA� mA�nyrA�n se si pA�rgjithmonA� tA� zgjidhni problemin me flokA�t e yndyrshme

A keni dA�gjuar pA�r larje tA� kundA�rt tA� flokA�ve?

Fjala A�shtA� pA�r teknikA�n e cila eliminon shkA�lqimin e yndyrA�s dhe qimeve u ofron shkA�lqim tA� plotA�.

Edhe pse deri tani kemi dA�gjuar pA�r teknika tA� shumta tA� larjes sA� flokA�ve, si edhe pA�r njA� numA�r tA� madh tA� mjeteve natyrale pA�r eliminimin e yndyrA�s, floktarA�t kohA� mA� parA� kanA� zbuluar njA� truk tA� vogA�l i cili garanton rezultate.

Fjala A�shtA� pA�r teknikA�n e larjes sA� kundA�rt tA� flokA�ve.

E gjitha qA� duhet tA� bA�ni A�shtA� qA� nA� fillim ta��i lagni flokA�t, pastaj tA� qitni shamponin tuaj.

NA� vend tA� qitjes sA� dytA� tA� shamponit, nA� flokA� aplikoni regjenerator ose balsam.

Larjen pA�rfundojeni me qitjen e fundit tA� shamponit nA� flokA� dhe shpA�lani mirA� flokA�t, sipas mundA�sisA� me ujA� sa mA� tA� ftohtA�.

Ku qA�ndron sekreti i kA�saj teknike?

Sado qA� tA� jetA� i mirA� dhe i domosdoshA�m pA�r kurA�n e flokA�ve, regjeneratori A�shtA� i njohur edhe si shkaktar i krijimit tA� yndyrA�s nA� flokA�.

PikA�risht pA�r kA�tA� A�shtA� mirA� ta qitni nA� flokA� para shpA�larjes pA�rfundimtare, nA� mA�nyrA� qA� nA� tA�rA�si tA� shpA�lani gjithA� regjeneratorin.