19:19 / E Martë, 24 Janar 2023 / S Z

Flower Hotel & Resort, për një Shën Valentin të paharruar

Të gjithë ata që duan ta kenë një natë të paharruar dhe të veçantë, për festën e Shën Valentinit, kanë vetëm një adresë.

Është Flower Hotel & Resort, i cili është përkujdesur për klientët që zgjedhin ambientet e këtij hoteli, për të kaluar një natë të veçantë, e cila do të mbetët gjatë në kujtesë.

Ky Shën Valentin vjen kaq ëmbël në Flower Hotel & Resort dhe se ka një ofertë speciale, për të gjithë ata që vendosin të festojnë në këtë hotel, që është përkujdesur deri në detaje, që kësaj nate mos t’i mungojë asgjë. E të veçantë e bënë dhe Pako e Dashurisë, të cilën  Flower Hotel & Resort e ka menduar për klientët e saj.

Pako e Dashurisë, e përgatitur nga Flower Hotel & Resort, do t’i plotësojë të gjitha kërkesat e klientëve, pasi që në të përfshihet një natë në një dhomë të dekoruar, darkë romantike, muzikë live si dhe shorte me dhurata.

Rezervo Paketën tënde të Dashurisë

• 1 natë akomodim në dhomë të dekoruar

• Darkë romantike me menu degustimi dhe 1 shishe

verë

• Spa Center (pishinë e brendshme, sauna, jacuzzi, dhomë avulli)

• Mbrëmje me Muzike Live

• Mëngjesi

• Shorte me dhurata

————————————

Telefono në numrin +355 67 604 0707⁣

WhatsApp +355 67 604 0707⁣

Email: info@hotel-flower.com⁣

Web: www.flower-hotel.com

Adresa: Rruga e Detit Golem