09:29 / E Mërkurë, 28 Nëntor 2018 / indeksADMonline

Fluturimi më i rrezikshëm në botë, shikoni dy minutat e tmerrit në Zvicër

Chris Gursky e ka provuar veten të hënën në një sport të rrezikshëm për të parën herë. Por, mospërvoja e tij gati i kushtoi me jetë. Në një nga vendet malore të Zvicrës, Chris u bë pasagjer i një shoku të tij në një fluturim sportiv në ajër.

Por, pajisja e tij nuk ishte e vendosur siç duhet. Me të fluturuar, ai filloi të përballjen me jetën dhe vdekjen në këtë fluturim dy minutësh tmerri.

Për 2 minuta e 14 sekonda, Chris arriti të mbahej për fluturake dhe trupin e pasagjerit duke u përplasur në fund për toke, por duke shpëtuar.

Nga kjo përvojë e çmendur, Gursky ka shpëtuar vetëm me një dorë të thyer dhe disa muskuj të shtypur/Indeksonline/