07:40 / E Mërkurë, 11 Shtator 2019

Fotografitë që dëshmojnë se natyra po mbretëron mbi njeriun

Qeniet njerëzore janë të sigurta se ato janë forca më e fuqishme në univers.

Për shkak të rrethanave tona të favorshme, harrojmë se cili është fuqia e vërtetë dhe kush drejton në të vërtetë këtë botë, transmeton Indeksonline.

Është natyra, ajo e cila dominon mbi forcen e njeriut, e këtë e dëshmojë fotografitë e mrekullueshme me poshtë.