08:09 / E Enjte, 25 Prill 2019

Fotografitë që tregojnë se ndryshimi i modelit të flokëve rifreskon pamjen tuaj

Femrat kalojnë disa vite duke u përpjekur që të rrisin flokët e tyre.

Dhe kur arrijnë formën që duan, atëherë është e vështirë të bëhen ndryshime në to kur mendoni se sa vite keni pritur të arrijnë gjatësinë e caktuar, transmeton Indeksonline.

Por, nganjëherë është më mirë të rrezikosh dhe të bësh ndryshme.

Prerja e flokëve  rifreskon pamjen dhe ju bënë të dukeni me bukur.