22:00 / E Martë, 03 Tetor 2017 / indeksADMonline

Fotot që Hitleri donte të mos i shihte askush

Ky është një set fotografik, që Adolf Hitleri donte që të shkatërroheshin, për të mos i parë asnjë njeri.

Në foto shihet se si Hitleri bën përgatitje për të mbajtur një fjalim.

Ka shumë njerëz që thonë se mjafton ajo që ka bërë ai, që ta kuptosh se ishte i çmendur. Por këto foto janë një ilustrim interesant i kësaj çmendurie.

Fotot janë realizuar nga Heinrich Hoffman dhe janë ruajtur në një koleksion privat…

hit 2hit 3hit 4hit 5hit 6