10:42 / E Diele, 22 Nëntor 2020 / Ç.Q

Francezet kanë një mënyrë të veçantë për veshjen e këmishave: Si t’i veshim për t’u dukur si ato

Thuhet se është e pamundur të gjesh një franceze pa stil! Ata kanë lindur me të, nuk i duhet shumë përpjekje për t’u dukur “chic” sepse kjo është pjesë e stilit të tyre të jetës. E keni vënë re sa bukur duken këmishat tek vajzat pariziene?! 

Francezet kanë një mënyrë të veçantë

Klas dhe sensuale në të njëjtën kohë, por ka një sekret që duhet të dini, nëse do të vishni një këmishë alla french style. Bëjeni të duket e lirshme këmishën e bardhë!

Francezet kanë një mënyrë të veçantë

Frymëzohuni nga gra si Jeanne Damas, Brigitte Bardot apo Jane Birkin dhe fokusohuni tek detajet. Zbërtheni kopsat që pjesa e qafës dhe pjesërisht dekolteja të jenë të dukshme.

Francezet kanë një mënyrë të veçantë

Ktheni pak mëngët e këmishës dhe pjesën para futeni lehtë në pantallona pa u lodhur shumë.

Francezet kanë një mënyrë të veçantë

Do të dukeni e shkujdesur, por në mënyrë elegante. Nëse doni të eksperimentoni me diçka tjetër veç këmishës së bardhë, modelet më poshtë mund të bëjnë për ju.

#1.

Francezet kanë një mënyrë të veçantë

#2.

Francezet kanë një mënyrë të veçantë

#3.

Francezet kanë një mënyrë të veçantë

#4.

Francezet kanë një mënyrë të veçantë

#5.

Francezet kanë një mënyrë të veçantë

#6.

Francezet kanë një mënyrë të veçantë