08:58 / E Diele, 29 Mars 2020

Fustanet me lule të përshtatshme për sezonin e tanishëm

Le t’i hedhim një sy veshjeve më të bukura me printe lulesh që stilistët kanë sjellë në pasarela këtë sezon; le të frymëzohemi – le t’i mbyllim sytë dhe t’i imagjinojmë gjërat më të bukura të mundshme

Në fakt sikur ta dinin, krijuesit e stilit muaj më parë kur punuan për veshjet e Pranverë\Verë 2020 vunë lule, shumë lule, për të cilat ne kemi aq shumë nevojë sot që ti japim ditëve tona ngjyra dhe optimizëm.

Le të rriten ato lule, të vërteta apo metaforike, sikur të ishin mendime të bukura, pozitive dhe të qeta.