17:52 / E Diele, 14 Prill 2019

Fustanet perfekte për festa

Të ftohesh në një festë nuk është edhe pa ‘shqetësime’.

Fustanet që do të vishni në festën e ndonjë mikut tuaj, padyshim që janë një pjesë e rëndësishme e pamjes tuaj.

Më poshtë po ju rekomandojmë disa prej tyre që do të mund t’i vishnit varësisht prej kohës, vendit dhe momentit të caktuar.