10:10 / E Shtunë, 24 Tetor 2020

Fustani veror dhe palltoja: Kombinimi perfekt në stinën e vjeshtës

Bash në mesin e vjeshtës është prezantuar një trend i ri, i cili kërkon që t’i kombinojmë fustanin e verës dhe xhaketën apo pallton e preferuar

Sa u përket këpucëve, me këtë veshje mund të mbathim atlete, çizme – dhe do të dukemi shkëlqyeshëm.

Kombinoni teksturat

Çelësi i bartjes së këtij trendi bazohet në kombinimin e teksturave, andaj mos u frikësoni që të bashkoni fustanin veror me xhaketën e cila është nga lëkura, apo fustanin e mëndafshtë me pallton e leshtë oversize militare.

Shtoni një palë çizme të mira

Kombinimi i fustaneve valëvitës me çizme është njëra ndër mënyrat më të lehta që me stil të ndiqni këtë trend.

Mos u frikësoni të zgjidhni rrobën e vërtetë verore

Nëse nuk dëshironi të zbuloni tepër lëkurën, apo thjesht frikësoheni se do të ftoheni, vishni një fanellë me fyt nën to.

Mos u frikësoni nga ngjyrat

Lirohuni nga rregullat e modës dhe lirisht merrni guximin që bashkë të vishni rroba ngjyrë pasteli, me vija dhe dezenë me lule.

Rrumbullakoni pamjen me aksesorë dimri

Me kujdes zgjidhni dhe përshtatni aksesorët, siç janë shallet e gjata, kapelat berete dhe shamitë.