13:25 / E Enjte, 19 Prill 2018

Gara pA�r logon e FFK-sA�, komisioni fillon punA�n

Federata e Futbollit kohA� mA� parA� kishte shpall konkurs pA�r dizajnimin e logos sA� re tA� saj nA� pA�rputhje me kA�rkesat e kohA�s sot mA� 19 prill A�shtA� mbledhur Komisioni pA�r pA�rzgjedhjen e Logos sA� FederatA�s sA� Futbollit tA� KosovA�s nA� pA�rbA�rje: Florim Mehmeti, kryesues(regjisor), Erodita Klaiqi- Kasumi dizajnere, Burim Myftiu fotograf, Adi Bejo, drejtor i Dgit Alb pA�r KosovA�s dhe Arianit Ahmeti zv. sekretar i sekretarit tA� pA�rgjithshA�m.

NA� emA�r tA� FFK-sA� punA� tA� mbarA� Komisionit i ka uruar Arinait Ahmeti, zv. sekretar i sekretarit tA� pA�rgjithshA�m tA� FFK-sA� duke i inkurajuar qA� me profesionalizA�m ta kryejnA� detyrA�n pA�r A�ka janA� zgjedhur.

Komisioni sipas detyrA�s ka nisur hapjen e ofertave nga konkurruesit, qA� ishin 161 sosh dhe tA� cilat po shikohen dhe analizohem me shumA� kujdes, profesionalizA�m dhe kompetencA� pA�r ta bA�rA� pA�rzgjedhjen e logos mA� tA� mirA�, e tA� cilA�n pastaj do ta miratojA� KE i FFK-sA�.

Para hapjes sA� ofertave Komisioni ka debatuar pA�r mA�nyrA�n dhe qasjen nA� secilA�n ofertA�. GjatA� punA�s deri me tash u pa njA� pA�rkushtim i atyre qA� kanA� konkurruar dhe u panA� shumA� punime tA� mira me plotA� domethA�nie dhe Komisioni do tA� ketA� njA� punA� shumA� tA� vA�shtirA� dhe me pA�rgjegjA�si tA� madhe pA�r ta bA�rA� pA�rzgjedhjen e duhur.

Temat: