15:42 / E Martë, 13 Shkurt 2018

Garë shpejtësie: BMW M5 VS Lamborghini Gallardo

BMW M5 E60 mbetet një nga modelet më të preferuara në mesin e entuziastëve të makinave, jo për dizajnin e saj, por për atë që gjendet në ndarjen e motorit.

Është e vetmja M5 e ofruar me motor me aspiratë natyrale V10, e cila është projektuar posacërisht për dhe për M6 coupe.

Kjo makinë me motor 5,0 litërsh dhe me 507PS ka zhvilluar një garë shpejtësie kundër një Lamborghini Gallardo, e cila ka poashtu një motor V10 me 560 PS. /IndeksOnline/