14:45 / E Premte, 04 Dhjetor 2020 / A K

Gashi: Ligji për Rimëkëmbje Ekonomike nuk është i LDK-së por i qytetarëve të Kosovës

Pas kalimit të Ligjit për Rimëkëmbje Ekonomike, deputeti i LDK-së Arben Gashi, tha se ky ligj i takon qytetarëve dhe jo partisë së tij.

“Ky ligj nuk është i LDK-së por i qyetarëve të Kosovës. Ne kemi kaluar një ligj që ka për qëllim lehtësimin e kushteve jetësore dhe është një arritje për Kuvendin dhe nuk arriti të shantazhohet nga lista serbe”, tha Gashi.

Të fundit