08:23 / E Shtunë, 01 Dhjetor 2018 / indeksADMonline

Gënjeshtrat që burrat thonë gjithmonë, dhe gratë i besojnë

Gënjeshtrat janë gjëra që fatkeqësisht po bëhen të zakonshme kohët e fundit. Kjo po çon shumë njerëz që të zgjedhin që të mos hidhen në një marrëdhënie më komprometuese. Pa marrë parasysh se sa të zgjuar dhe vigjilentë jeni ndaj shenjave dhe dyshimeve në marrëdhënien e dashurisë, ka pika që gjithmonë i lini të kalojnë për të kuptuar se po ndodh diçka e gabuar.

Problemi është imi jo i juaji

Shumë burra, ashtu si shumë gra, përballen me disa probleme psikologjike dhe shpesh përpiqen të jenë të fortë duke thënë se problemi nuk është i juaji. Por ndonjëherë kjo mund të tregojë se po ndodh një interes i mundshëm për një person tjetër. Nëse kjo ndodh me ju, mos u dëshpëroni, buzëqeshni dhe vëreni se shumë shpejt do të jeni në gjendje të gjeni dikë tjetër që meriton dashurinë tuaj.

Për mua, ti je e vetmja grua që ekziston, nuk kam sy për askënd

Logjikisht, kjo fjali është një deklaratë e bukur dashurie, por realiteti mund të jetë shumë ndryshe. Kur një njeri vendos ta thotë këtë, ai duket se gënjen veten. Gratë gjithashtu kanë tendencë të shohin burra të tjerë, diçka krejtësisht e natyrshme.

Nuk kam harruar, vetëm po pres momentin e duhur

Të thuash se ju kujtohet diçka, si një datë e veçantë për çiftin, mund të jetë një mënyrë shumë e thjeshtë për të provuar dhe për të shmangur një diskutim. Meshkujt shpesh e përdorin këtë frazë shumë sepse e dinë se gratë zemërohen kur ata i lënë pas dore ose i harrojnë.

Telefoni nuk kishe sinjal ose bateri

Kush nuk e ka dëgjuar këtë frazë? Sigurisht që mund të përdoret për të treguar të vërtetën, por nëse fillon të bëhet shumë rutinë, duhet të tregoheni të kujdesshëm.

Kur ai thotë se e vuri re që ke prerë flokët

Burrat shpesh nuk vërejnë ndryshimet që bëjnë partnerët e tyre. Pra, ata tentojnë të shpikin gënjeshtra si “Natyrisht e vë re që ke prerë flokët!”. Kjo ndodh në mënyrë që ata të mund të heqin qafe një gjykim të mundshëm ose një marrje në pyetje.

Do të vonohem në punë

Qëndroni të sintonizuar në rast se burri ose i dashuri juaj fillon të përdorë këtë lloj justifikimi. Ne tashmë e dimë se disa kompani vërtetë kërkojnë që punonjësit e tyre të qëndrojnë më gjatë, megjithatë, duhet të hetojmë nëse kjo bëhet rutinë, pasi kjo mund të tregojë se po ju tradhton.