20:39 / E Hënë, 24 Shtator 2018

Gjarpëri me dy koka në oborr të shtëpisë

Një banorë në shtetin amerikan të Virxhinias zbuloi një gjapër me dy koka në kopshtin e shtëpisë së tij.

Por, gjapëri me dy koka nuk ishte agresiv. Këta zvarranikë janë të rrallë dhe nuk mbijetojnë shumë, transmeton Indeksonline.

Gjarpri u dërgua në Qendrën “Wildlife of Virginia” për radiografi, kështu që ekspertët mund të shohin se si funksionojnë dy kokat me trupin.

Pë gjarprin e pazakontë tani është duke u kujdesur nga veterinar me përvojë private të zvarranikëve./Indeksonline/.