21:14 / E Enjte, 12 Shtator 2019

Gjatë vjeshtës, të paktën njëherë thonjtë duhet t’i keni me nuanca të ngjyrës blu

Nuk ka asnjë moment kur jemi më të pavendosur sesa kur vie puna të zgjedhim ngjyrën e thonjve të estetistja.

Mirëpo për këtë vjeshtë, të gjitha nuancat e së kaltërtës do jenë zgjedhja më adekuate e mundshme (kuptohet nëse jeni ithtarë të tendencave të fundit.)

Cosmopolitan ka mbledhur dizajnet më të bukura të nuancave blu për thonj, dhe të jeni mëse të sigurt që njërën nga këto do zgjidhni për takimin e radhës me estetisten tuaj të thonjve.