12:38 / E Hënë, 03 Gusht 2020

Gjërat që bëjmë vazhdimisht, por që shkatërrojnë shtëpitë tona

Pothuajse të gjithë e dinë që lënia e rrobave në lavatriçe nuk është një ide e mirë dhe se është më mirë të lani menjëherë enët e pista.

Sidoqoftë, ndonjëherë edhe ata më me përvojë në punët e shtëpisë mund të bëjnë gabime të ngjashme gjatë pastrimit dhe heqjes së rrëmujave, transmeton Indeksonline.

Bright Side ka bërë një listë të zakoneve shtëpiake që mund mund të dëmtojnë shëndetin e familjës tuaj.

Përdorimi i një pllake prerëse plastike në vend të një nga druri

10 Things We Do on a Daily Basis That That Are Ruining Our Homes

Larja e një pllake prerëse me shampon për larjen e enëve

10 Things We Do on a Daily Basis That That Are Ruining Our Homes

Vendosja e mbetjes së kafesë dhe e ujit pasi të ziejmë makaronat/orizin në lavaman

10 Things We Do on a Daily Basis That That Are Ruining Our Homes

Rregullimi i shtratit tuaj menjëherë pasi të zgjoheni

10 Things We Do on a Daily Basis That That Are Ruining Our Homes

Mbajtja e perdeve të hapura vazhdimisht

10 Things We Do on a Daily Basis That That Are Ruining Our Homes