13:17 / E Shtunë, 13 Janar 2018

Gjerat që duhet të bëni para se të zgjedhni një fustan nusërie (Foto)

Po, unaza është e rëndësishme dhe qëndron me ju përgjithmonë, por veshja – kjo është ajo që me të vërtetë e bën një nuse të ndihet e mahnitshme në ditën e saj të madhe.

Udhëtimi i nuses për të gjetur fustanin e saj është unik.

 Bëni detyrat e shtëpisë tuaj paraprakisht. Filloni duke parë veshjet në internet dhe në revistat martesore për të marrë një ide për stilet e fundit.

Lejoni vetes kohë të mjaftueshme për të marrë veshjen tuaj. 

Gjetja e veshjes suaj është si të bie në dashuri: duhet kohë.