11:37 / E Enjte, 11 Tetor 2018

Gjërat tek veshjet e meshkujve që tërheqin femrat

Që nga fëmijëria, ne jemi mësuar të mos e gjykojmë një libër nga kopertina, por përshtypja jonë e parë e dikujt zakonisht bazohet gjithmonë në pamjen e tyre.  Ndjenjat e femrave ndaj stilit në meshkuj është akoma e mirëpritur. Ndonjëherë, nuk është aq shumë për veshjen, sa është për detajet dhe aksesorët.

Më poshtë disa elemente që femrat i konsiderojnë tërheqëse tek meshkujt, shkruan Bright Side, transmeton Indeksonline.