75 Mall Live Search
21:19 / E Mërkurë, 19 Qershor 2024 / S Z

Gjergj Dedaj shokon me deklarata: Kurrë në jetë s’më ka rënë kush shuplakë, ai që më bie shuplakë ai dhe unë nuk jetojmë më

Ish-ambasadori Gjergj Dedaj tha në Pressing në T7 se kurrë në jetën e tij askush si ka rënë shuplakë.

Nëse dikush i bie shuplakë, Dedaj tha se nuk jeton më.

“Çdon njëri i shfaq mendimet e veta dhe ja fusin kot çka të kanë dëshirë, jo shuplaka, kurrë në jetën time s’më ka ra kush shuplakë. As me ja dhanë krejt botën, kurrë në jetën time dhe ai njeri që më bjen mua shuplakë ai dhe unë nuk jetojmë më. Ta provon dikush, as nuk jeton ai as unë”, tha Dedaj në Pressing.