14:02 / E Hënë, 03 Dhjetor 2018

Grabitje e armatosur në BKT në Prishtinë

Një grabitje e armatosur ka ndodhur sot në një nga degët e bankës BKT në Prishtinë.

Disa persona të maskuar dhe me armë kanë hyrë në bankë dhe pasi kanë grabitur paratë kanë ikur me një veturë, Golf në drejtim të panjohur.

Policia e Kosovës i është përgjigjur rastit dhe ka nisur hetimet përkitazi me grabitjen.

Ditë më parë në kryeqytete u grabit edhe banka TEB.

Pamjet KËTU