11:26 / E Enjte, 14 Shkurt 2019

Grimi për ditën e Shën Valentinit që do ju bëj të dukeni të përkryera

Më poshtë keni disa këshilla nga te cilat mund te merrni frymëzim dhe te bëni një grim te bukur për Shën Valentin pa e tepruar.

  1. Grimi ne ngjyre kaf Tonalitetet kafe te grimit janë shume te bukura dhe te preferuara nga femrat mbi te gjitha për ato femra te cilat kane një ngjyre lëkure me te erret. Mund ta kombinoni me një veshje ne ngjyre kafe apo me nuance te ngjyrës protokalli. Këshilla është te përdorni tonalitete te buta dhe ti shtoni pak shkëlqim ne mënyrë qe ta nxirrni ne pah atë. Nëse dëshironi te keni nje grim disi diskret atëherë preferoni një ngjyre buzëkuq natyral.

 Sigurisht qe keni lluar te mendoni për te gjitha detajet qe nevojiten për Shën Valentin. Veshja qe do te vishni, modeli i okëve, aksesoret dhe sigurisht grimi i duhur për te kompletuar pamjen tuaj. Çfarë grimi te zgjidhni? Nuk është aspak e nevojshme ta teproni me grimin sepse ne te kundërt do te rrezikoni te keni një efekt krejt tjetër ai qe dëshironi. Kështu ja disa këshilla nga te cilat mund te merrni frymëzim dhe te bëni një grim te bukur për Shën Valentin pa e tepruar.