10:37 / E Premte, 07 Gusht 2020

‘Habitet’ shoferi në Skenderaj: Vozitë në kahjen e kundër të rrugës

Autostradat e ndërtuara pas luftës në Kosovë, kanë mundësuar një qarkullim të mirë për të gjithë ngasësit e automjeteve, e po ashtu kanë shkurtuar distancën në mes të qyteteve kosovare, transmeton IndeksOnline.

Ndonëse shenjat dhe qasja në autostradë tregohet vazhdimisht përmes tabelave informuese, ka të tillë që nuk respektojnë këto shenja, e madje duke rrezikuar jetën e të tjerëve.

Një i tillë ka ndodhur edhe në rrugën Skenderaj –Drenas,  ku shihet se si vozitësi, vozitën në anën e kundër të rrugës.

IndeksOnline ju sjell pamje: