11:35 / E Hënë, 30 Nëntor 2020 / OSH

Hajni futet nga çatia në shtëpinë filmike, vjedhë pajisjet e filmit “Star Wars”

Një person është futur nga çatia në shtëpinë e shtëpisë filmike “Bad Robot Productions” në Santa Monica.

Ai ka arritur të vidhte disa nga pajisjet e famshme të filmit “Star Wars”.

Përkrenarja dhe helmeta e famshme e këtij filmi janë vjedhur nga hajni i quajtur, Frank Hebert.

Por, i shpejtë ka qenë reagimi i policisë që ka arritur ta evidentonin atë, për ta arrestuar më pas.

Të gjitha gjërat e vjedhura i janë kthyer shtëpisë filmike, ndërsa ndaj hajnit është ngritur aktakuza./Indeksonline/