12:09 / E Premte, 22 Shtator 2023 / S Z

Hapet thirrja e re për subvencionim të pajisjeve efiçiente për ngrohje, ja kush mund të përfitojë

Ministrja e Ekonomisë  Artane Rizvanolli ka njoftuar se është hapur thirrja e re për subvencionim të pajisjeve efiçiente për ngrohje, me përkrahje të Bashkimit Evropian.

 Rizvanolli ka thënë se nga kjo thirrje mund të përfitojnë të gjitha familjet, e përkrahje e veçantë u është dhënë familjeve me asistencë sociale si dhe prindërve vetushqyes.

 Postimi i plotë i Rizvanollit:

Të dashur qytetarë,

Sapo kemi hapur thirrjen e re për subvencionim të pajisjeve efiçente për ngrohje me përkrahje të Bashkimit Evropian.

Nga kjo thirrje mund të përfitojnë të gjitha familjet,  e përkrahje të veçantë u kemi dhënë familjeve në mbështetje të asistencës sociale (kategoria I & II), si dhe prindërve vetushqyes.

Ju ftojmë të aplikoni për të përfituar nga subvencioni dhe për të ulur faturat e energjisë!

🔗Linku për aplikim: https://rks-gov.net/Service/32

🔗Më shumë info: https://me.rks-gov.net/shpallje-2/