14:35 / E Mërkurë, 18 Tetor 2017 / indeksADMonline

Haradinaj priti shefin e Njësisë për Kosovën në KE, David Cullen

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj priti sot në takim Shefin e Njësisë D3 për Kosovën, pranë Drejtorisë së Përgjithshme për Fqinjësi dhe Negociata të Zgjerimit të Komisionit Evropian, David Cullen, me të cilin diskutuan për avancimin e perspektivës evropiane për Kosovën.

Kryeministri Haradinaj e njoftoi Cullen për masat që i ka ndërmarrë kabineti i tij qeveritar për të dinamizuar implementimin e MSA-së dhe ERA-së, për reformat në sundimin e rendit dhe ligjit, si dhe në përmirësimin e kushteve të klimës së biznesit në Kosovë.

Nga ana e tij, Cullen e falënderoi kryeministrin Haradinaj për pritjen, dhe ia përcolli falënderimet nga Drejtori i Përgjithshëm për Fqinjësi dhe Negociata për Zgjerim të Komisionit Evropian, Christian Danielsson, në përkushtimin e shtuar të Qeverisë së Kosovës për agjendën evropiane. Cullen poashtu shprehu gatishmërinë e Komisionit Evropian për mbështetje buxhetore sektoriale, kryesisht në fushat e administratës publike dhe energjisë./AktivPress