11:18 / E Mërkurë, 29 Nëntor 2017 / indeksADMonline

Haxhiu: Ligjet të jenë sa më të zbatueshme

Deputetja e AAK-së, Teuta Haxhiu, ka paralajmëruar se GP i kësaj partie do ta mbështesë Projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit nr. 02/L-31për Lirinë Fetare në Kosovë, duke ditur se kjo është në interes të vendit.

“GP i AAK-së do ta votojë në parim dhe do të shohim se ku do të bëjmë ndryshimet e nevojshme”, tha ajo.

Haxhiu tha se ligjet janë në interes të qytetarëve dhe duhet të jenë sa më të zbatueshme.

Ndërsa në emër të Nisma, Billa Sherifi i ka dhënë mbështetje këtij projektligji, duke ftuar deputetë e tjerë të japin kontributin e tyre.